Ossy? Cassa?


Bilder på min vita vägg

Jag har planerat att sätta upp en massa bilder på denna väggen brevid min säng. Har inte kommit så långt ännu dock, men inom en snar framtid ska jag få tummen ur röven.

Nu ska jag ut och köra långt i detta oväder, för att hälsa på ute i Harplinge. Natalies pojkvänn bor nämligen där. Men kan inte vara där allt för länge eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och jobba. FOTOJOBB!!


Ett vykort har allt fått komma upp på väggen.

Passa du dig... .. ...din lilla blyertspenna!



Jag försöker skriva av mig lite. Men min blyertspenna tillåter inte detta.

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder?

Jag kollar försiktigt ut samtidigt som jag föser undan gardinen. Regnet piskar mot fönstret, det låter som att grannungarna kastar en näve full med småsten på det. Sedan går jag suckandes mot datorn, allt för att slippa gå ut. När datorn väl är igång, efter en massa muller och krångel så möts jag av en massa uppdaterade bloggar. På något konstigt vis bli alla bloggar väl uppdaterade under sådana här dagar.

Är det bara jag som inte kan acceptera detta ordspråk (kolla rubrik)? Vadå, så om det är regn och storm så är det bra väder, eller vad är det man försöker säga? Typiskt med alla dessa optimister. Nåja, så fort det börjar regna så brukar jag fixa mitt rum. Dvs att städa, dammsuga (händer sisådär 1 gång varannan månad), sotera kläder, alltså slänga eller lägga undan alla kläder jag inte använder, samt att vika eller hänga upp de aktuella kläderna fint i min tyggarderob. Den minsta garderoben ni någonsin har skådat, men den ska allt fyllas med en massa snygga höstplagg snart, när jag får pengar från fotojobben jag gjort under sommaren.


En överfull papperskorg, en mikrofon som är lite vilse, och massa skit överallt.


Städning behövs verkligen..

Men nu tar jag en paus. Drar ett djupt andetag innan jag går ut i regnet, för att möta upp Natalie.  Wish me luck.

Dom var ju inte så duktiga.. vänta.. WOW!

Idag var det ingen vanlig dag, för idag är det marinfestival. I Halmstad då. Detta är en av de få aktiviteter som utspelar sig i Halmstad, så hela Halmstad flockades på en yta på 25x25m (upphöjt till 2), även om vi skiter totalt i båtarna som visas upp.


Det var en skejtuppvisning precis innan vi gick hem. En skejtare till pojkvän hade inte suttit fel. hahaha.

Nu ska jag dra ut till stallet. Chao.

"Hej Pirat! Vi skall på rövarståt!"

Dagen började rätt slappt då jag gav mig själv en sovmorgon. Nu sitter jag här i Amandas säng med hennes lillebror och bloggar medan hon drog ner till Hästshoppen för att köpa en tröja. Han vill kolla in legos hemsida så får vara lite hygglig mot honom och låta han göra det.


Min och Amandas middag igår. Amanda tog sallad, jag tog kebab. Såklart! Gudomligt gott.

Ni får ha det så bra!


Grand th pah


Godmorgon



Usch, idag känner jag mig deprimerad. Vill bara stanna under täcket och gråta. Men jag tänker tvinga mig ut och träffa folk istället. Måste orka ut till stallet, sedan blir det till att kolla bio ikväll. Twilight. Hoppas det kan få mig på bättre tankar.

Mobilkameran kan slänga sig under en fet kossas bajs


Mulen är mysig att pussa på, inte sant?


Påminn mig att köpa en digital kompaktkamera, så jag slipper dras med skitbilder från mobilen. Jag vill inte släpa med mig stemisen när jag är ute och går med dessa vildingar! Haha. De är lata som ett par sengångare.


Hon ser lika klok ut som vanligt.

Har nyss varit ute på en promenad till fots med hästarna. En timmes motion blev det nog allt. Nu ska jag sätta mig framför pianot och spela lite, samt bli lite mer allmänbildad framför datorn. Men efter det blir det sängen, eftersom att jag inte fått sova nu på några dagar.

/ Godnatt!

Två dagar senare


Såhär såg man ut.


Vi hittade en stol.


... haha.


Söta Amanda och mindre söta Cassandra.

Vi hade riktigt trevligt i fredags. På lördagen var jag däremot halvt död, varav dålig bloggning. Men nu är jag back on track mina vänner.

Kvällens klädsel



Snygg klänning som bara den, kavaj som jag lånat av Amanda. Påminn mig om att köpa mig en egen haha.


Morgonpromenad med ett styck häst




Amanda och Åttan.

En tripp på stan


Petter, Fii, Amanda och Nicole gör sitt yttersta till att se söta ut utanför BikBok. Lyckas dom? Svar: ja!!


Fast denna bilden är då mycket finare, enligt min mening.

Idag fick jag en sådan impuls till att köpa en ny klänning, samtidigt som jag behöver en ny bikiniöverdel. Har nämligen tappat bort min andra, som har hängt med i några år. Jag lyckades finna precis vad jag sökte. Jag lägger upp bilder på mina fynd imorgon. Vem vet, detta kanske blir en modeblogg haha?

Är för övrigt nyss hemkommen från en trevlig stund på stranden, med folket på bilderna. Har haft så otroligt kul! Vi tog ett kvällsdopp. Wii!

Känslan att känna sig levande


Amanda <3


Fii <3


Collie <3


Natalie <3

Sommarlovet är inte slut på långa vägar (försöker jag inbilla mig), men redan kan jag konstatera att det är den bästa sommaren jag någonsin har haft. Jag har äntligen förstått att det finns människor där ute som tycker om mig för den jag är, även om jag kan uppfattas som konstig. Jag vet att ni läser min blogg, så ville bara skriva:
Tack, ni gör livet värt att leva.

- Vad ska vi hitta på.. - Bada topless? - Okej!

Såhär charmigt sur såg hunden min ut när jag skulle lämna honom för att brumma moppe till fotojobbet.

Detta är inte Lukkis bästa pose haha.

Tack älskade Fii för att jag fick låna denna underbara bok! Nu vet ni vart ni har mig framöver.

Fotojobbet gick hur bra som helst. Jag levererade äntligen en bild jag är stolt över. Efter jobbet åkte jag ut till stallet och tjabbade med de andra i sisådär 45min. När jag kom hem vid.. (kan det ha varit runt tio på kvällen?) så åkte Amanda och jag till hundstranden och badade. Det var sjukt roligt och rubriken säger nog en del haha. Nu blir det Stephen King som får fullända denna kväll innan jag somnar.

Det finns alltid en morgondag






Krraaaw. Så låter en riktig kråka.





Ballt. Det är bara förnamnet för dagens fotografering. Jag tvekar ingenting längre, det är fotograf jag vill bli.

En vanlig dag i stallet

Först så kör man slut på hästen..

Sedan får han sig en dusch!

Bilder är stulna från min kära vän, Amanda.

Hur ska man kunna slå gårdagen?



Bilder från fotografering med Emilia.

Idag är det full rulle för mig. Ska hjälpa till att fotografera lite bilder till en teaterföreställning, sedan ska jag hem till musikerna och fotografera dem i deras trädgård. Sommaren är räddad.

Blod svett och tårar

Följ min blogg med bloglovin

Som ni ser så har jag skaffat bloglovin. Följ mig där vet jag.

Denna kvällen spenderades med ett gäng toppenkillar och två toppentjejer. Vi spelade fotboll tills vi inte klarade att stå upp. Jag var slut efter bara några minuter haha. Sedan tog vi oss ett kvällsdopp i det iskalla vattnet. Det fanns hajar där!


Vem är Cassandra?



Jag är Cassandra, en tjej som föddes en kall vinter och som alltid har varit intresserad av att föreviga ögonblick och minnen. Jag tyckte det var roligt att fotografera redan på barnsben, men det var inte förens sex år sedan som jag fick min första egna kamera. Det var en skitkamera rent ut sagt, men lika kul tyckte jag att det var för det.

Jag tycker om att spendera en massa tid i stallet med min sköthäst Speedy. Jag har två hundar, men den ena av dom är min lilla ögonsten. Den andra är en mammagris och vill inte veta av mig haha. Mina underbara vänner är något som inte får glömmas att nämnas.

Prixfoto. Så heter mitt och Sofias företag som vi börjat starta upp nu under sommaren. Jag kanske glömde nämna att jag jobbar som fotograf?


'Herr kotte leker staty i trädgården'


Ibland har man enormt tur, till exempel när en igelkott bestämmer sig för att posa framför kameran.



Bilden talar för sig själv.


En vacker ros.

Lycklig - på riktigt













"Det var en gång ett rådjur och ett gäng tjejer med häst"


En kvällstripp med hästen fick det bli. Jag fick gå till fots med kameran i högsta hugg.


Vi gick över den stora farliga 90-vägen (haha ett internt skämt),
för att sedan trippa på denna fina stig.

Kort efter kortet tagits så hade de hunnit gå iväg från mig,
så fick nöja mig med att fota blommor och lyssna på musik.


På vägen hem stötte vi på ett rådjur "Tiiiitta ett rådjur Cassa!! Titta däär!!".
Snabbt som bara den fotade jag rådjuret, attans att jag inte hade på zoom-gluggen idag.

Äventyr i stallet







Sötare kattunge får man leta efter..

Denna kvällen har spenderats i både Amandas och mitt stall. Hon har den sötaste stallkatten någonsin. Han heter Melker och är 3 månader. Han snuttar på en, eftersom att han blev tagen från sin mamma för tidigt. Knäpp och söt. Vi kom inte hem förens 12, så hinner inte ladda upp några bilder från idag nu ikväll/inatt. Fotoshot imorgonbitti, så nu blir det sängen.

Vill du ha en gubbe?


Här ser ni en liten mupp som heter Cassandra. Hon är fullt upptagen med att plocka jordgubbar.



Min kära kompis Amanda!



Denna jordgubbe var riktigt mumsig.


 
"Ta en bild på min outfit" sa hon.



Vår fångst! En och en halvtimme senare hade vi 11 kilo jordgubbar som skulle konkas hem på moppen.

Behöver jag ens säga att jag är otroligt trött på jordgubbar nu? Igår så startade vi vår nya tradition, nämligen att plocka jordgubbar! Det var otroligt roligt och vi tjuvåt mycket gubbar hehe. Sedan måste jag bara påpeka att vi var de snyggaste jordgubbsplockarna på plats. Vi hade inte mycket till konkurrens heller, men skitsamma.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0