Scrapmässa

Låter bilderna tala - är trött som tusan.
Linda - porträtt


Linda

Hår & sånt - fotojobb
Trött.... snart dör jag

Är så otroligt trött just nu.. Har stressat  ihjäl mig hela dagen och just nu önskar jag att allt inte vart så himla spontant hehe. Älska när det är spontant i vanliga fall, men när det händer för mycket på en dag så får jag panik när jag ska försöka hinna med allt. Påminn mig att jag måste köpa en kalender - Deja vu (stavning) hehe. Nu kommer hunden och darrar ihjäl. Dom smäller smällare utanför och det är tydligen väldigt läskigt.
Min syster målade av mig på baksidan av dagens inköpslista haha. Vad hände där vid näsan egentligen?


Dagen i bilder

Yoghurt med keso

Idag har jag varit i Falkenberg och lyssnat på UF-prat. Känns onödigt när jag inte tänker starta UF-företag. Har helt enkelt inte tid med det - annars hade jag gärna gjort det, då det verkar väldigt roligt! Vi fick inte lära oss något nytt, men jag fick upp glädjen igen över allt med företag hit och dit. Det är annars lätt att tappa gnistan.


Orkar inte lägga upp bilderna från idag ännu så bjuder på en på mig som jag fotograferade igår hehe. Ibland känner jag mig så vacker.. hum.. haha. Ska försöka ladda upp dom efter träningen ikväll. Trappträning vettni. Men mig mage skriker på mig, så får slå ihop lite käk innan jag tränar.Falkenberg.. Watch out!

Idag så drar vi till Falkenberg med skolan. Jag kommer missa idrotten och allt annat viktigt som skulle ha gjorts idag.Hunden hälsar godmorgon.


"Lyssnar du inte på något annat än emomusik"

Det kommer min storasyster inrusandes i mitt rum och skriker. Bara för att jag har så otroligt bra musiksmak, som inte är emomusik btw.

Dagens låt: Her name is Alice - Shinedown

Som en storm tog du återigen över makten

Hoppas ni tycker om bloggens nya utseende? Jag tänkte att det kanske är lite enklare att läsa om det är vit
bakgrund bakom texten. Nu ska jag ge mig på plugget, är ute i god tid för en gångs skull!Såhär vacker var utsikten härom dagen då det stormade så hemskt.

Du kanske tycker jag verkar grym


Om jag skulle varit en av figurerna i Alice i underlandet  -  så skulle jag självklart vilja vara hjärter dam!Fullmåne och en svullen mage


Har klämt i mig en halv kebabpizza. Mår åt helvete illa - men gott var det.
Oh yeah. Looking good mitt i natten.Hunden däremot är ett litet charmtroll. Nu ska vi nana.


Sov så gott!

Till er utan hjärta

Ni som röstade på SD bör läsa detta inlägget.

Tycker ni fortfarande att Sverigedemokraterna står för bra saker?

Rött är sött, gult är fult och grönt är skönt"Låt inte röda prickar förstöra stämningen"


"Rösta rätt - Rösta rött"Alla tycker vi olika. Jag tycker att politik i dagens samhälle stiger människor åt huvudet.


Sedan så har jag svårt för att bestämma mig för vilken sida jag står på - tycker båda sidor har sin poäng.


Men måste nog erkänna att jag är mer mot socialdemokraterna ändå. Inte bara för att jag fortfarnade vill bo hemma (blir utslängd ur hemmet om jag röstar på moderaterna haha) - utan eftersom att jag inte riktigt tycker att sänkt skatt och sänkta bidrag kan rädda samhället.
Tänk när skatterna sänkts så mycket så att man måste betala själv för att gå i skolan, för att gå till sjukhuset.. Det kommer ju bara sluta med att de fattigare inte kommer ha råd att skicka sina barn till skolan - hur kan det vara bra för vårt samhälle?


Sedan tycker jag inte att vi ska "ägas" av staten. Om det funnits ett parti som vill både ha privata och kommunala företag osv så hade de haft min röst hehe. Jag tror att det blir bäst om man blandar lite - kolla bara på blandrashundar, de bli inte sjuka lika lätt som de framavlade.


Nej, nu drar jag till stallet och tar hand om världens finaste häst <3


/ Carpe Punctum

Illustrator varning

Jag har valt profilen webbdegsign - ändå sitter jag här på webbdesignlektionen och jobbar hellre med Illustrator.


Av: mig! *stolt*

Så fort jag börjar löser sig allt - när det nu händer

Det känns inte bra att jag ligger sisådär 18 sidor efter.. på bara två lektioner! Tur för mig att jag är ett matte-snille ibland!

Utan pannkakor går världen under

- iaf Ljud- och bildskolan.


Konsten att skörda pengar från träd

Det känns alltid bra att skicka en faktura. Men självklart tycker jag det är otroligt jobbigt att begära pengar av någon annan - lika jobbigt som att fråga någon efter hjälp (Hallå?! Vi bor i Sverige..) Varför är det så? Varför faller det inte oss naturligt att börja prata med en främmande person när man sitter i bussen. Varför är vi så otrevliga och bitchiga? Det är inte ofta man får ett leende av en främmande människa när man gå på stan.

Alla ser så stela ut.

Nåja tillbaka till ämnet.

Jag har utfört ett arbete som ger mig rätt att begära pengar. Men mest av allt hade jag bara velat ge bort bilderna gratis (jag är fotograf..) för att det ger mig mycket mer att visa upp bilder, uppfylla andras önskningar - än att bli rik på kuppen. Jag vill hellre vara Robin Hood som ger pengar till de fattiga, än det elaka lejonet och hans orm.Men sedan har jag ju spanat in den där snygga kavajen på MQ..

Jag befinner mig på den plats där du aldrig kommer leta


Konsten att göra bort sig. Ni vet den där känslan då man bara vill smälta bort eller springa till närmsta trä och dunka i huvudet, eftersom att man har varit otroligt korkad. Det har jag varit med om idag. Vad det handlar om känner jag mig inte redo att berätta.

Jag lever. Ni behöver inte leta efter mig - jag gömmer huvudet under sanden, tänker aldrig mer visa mig bland allmänheten.

Inte förrän imorgon i alla fall.
Besviken

Fy och skäms Sverige.. Nu vet jag att jag inte är så mycket insatt om politik då jag inte får rösta ännu (fyller arton i oktober...) men förnuft är något som jag i alla fall har och tycker är en viktig egenskap. Kissie (ja, jag läser den fjortisens blogg haha), skrev på sin blogg att hon inte tycker att man ska rösta på SD.

Jag trodde faktiskt att hon skulle få fler "Bra skrivet av dig Kissie" än massa argsinta svenskar som tror att de är mycket bättre än alla andra.

Nåja tänkte visa några av kommentarerna som fick mig att.. tappa hakan haha.


----

 

----


Ojojojoj. Detta är vad jag kallar "dra alla människor över samma kam". jo för vet ni vad? Även om människorna kommer från ett annat land så är det fortfarande just det - människor. Alla kan göra snedsteg och jag tror att människorna på rosengård begår brott för en anledning - denna anledning är dock inte att de är från ett annat land, utom eftersom att det finns en större anledning bakom det hela. VAR INTE SÅ TRÅNGSYNTA era retards.


Jag tycker inte det är så hemskt om de slutar med avslutningarna i kyrkan (jag är bara på avslutningarna för tårta..), men det är kanske mer hemskt om man är kristen. Varför kan man inte ha avslutning i skolan och sedan om man känner sig som en kristen eller muslim ect så kan man väl fira det i kyrka eller vart sin religon nu leder en. Sådär nu vart problemet löst utan att slänga ut en ändå människa..

----


 

----

Men denna kommentaren.. SUCK. Det är mer ett påhopp än en åsikt. Det är ingen åsikt som håller heller. Hur pantad kan man vara egentligen?

Jag tycker att så länge som folk från ett annat land sköter sig och håller sig till Sveriges regler (alltså att man ska vara så neutral och tråkig som möjligt?) så är det inga problem alls, men eftersom att svenskar verkar vara så rädda för dem så blir självklart resultatet att de begår mer brott osv. Kolla bara på USA och se vad lite rädsla kan göra med folk.


----


Nej nu blir jag så frustrerad och knasig att jag inte orkar tänka mer på det.

I mina drömmar befinner jag mig långt härifrån


Jag är en liten dagdrömmare som föredrar att sitta i ett hörn och drömmer mig bort - än att försöka passa in och göra allt som behövs för att stå i centrum. Men det behöver inte vara positivt någonstans - tvärtom. Istället för att leva livet och våga tar risker så gömmer jag mig bakom en fasad och lever i min låtsas värld och upprepar orden "tänk om.."

I mina drömmar är jag modig.


RSS 2.0