Jag kommer direkt från..

I torsdags så vart det dags för ännu en studentfest. Kvällen började med att jag drog hem till Amanda och Bejiboy som hade varit duktiga och gjort pannkakor. Perfekt förkrök eller vad?


Jag och söta Emmy på Moon.

Dagen efter väckte Nicole mig och ville prata lite, sedan drog vi till Blue thai och käkade brunch med Amanda och Benjiboy.


What's new

Igår var en riktigt jobbig dag. Inte för att jag gjorde något ansträngande, men jag tog mig tid att tänka igenom allt som har hänt på sistonde. Jag har verkligen växt på den senaste tiden och börjar nästan veta vart jag har mig själv. Jag vill inte skriva för personliga saker här på bloggen, det har jag min klotterbok till.. den boken ingen kommer få läsa och den enda jag kan lite på att den inte kommer berätta vidare någonting. För att lita på någon annan än mig själv har jag gång på gång fått bevisat för mig att vara omöjligt.

Det här med att blogga går verkligen i vågor.. just nu känner jag att jag behöver skriva av mig lite och dela med mig av min vardag. Ha en dålig dag allihopa. pöös

RSS 2.0