Baby, do you wanna..


It's too cold outside for angels to fly


Livad kväll

Denna dag började dystert, mycket tårar och mycket ångest. Men har en underbar vän som alltid får mig på bra humör. Efter 20 minuter i telefonen med min fina, bestämde jag mig för att duscha, ta på öronhängena, sminka mig och göra mig fin för att träffa lite vänner ute. Jag har slutat med alkohol, kör på kaffe istället. Mycket bättre och godare.
Foto på mig via instagram


Just because of you


Sött såhär på kvällen

Bild från pinterest.

 

Hur kan man inte le när man ser den här bilden?

 

 


En riktig WOOOOW bildDetta är den första bilden jag tog på dagens fotorunda, detta är också den enda bilden jag kan bjuda på eftersom att kameran dog efter att denna bilden kom in i datorns hårddisk. Typiskt säger jag då jag har tappat bort både extrabatteriet och laddaren.. Så får bjuda på denna alldagliga och ointresanta bild.

Piggelin smoothie
Erkänn att jag egentligen inte behöver skriva så mycket mer än att kolla på bilden.. mums blev det. Kom nyss hem från jobbet och svettades av att det var så varmt ute. Innan det börjar snöa igen så ska jag allt njuta av en smoothie i solen tänkte jag och skrattade lite på mig själv på ett fult vis. Hade ni varit där brevid mig när jag fulade mig så hade ni förstått hur rolig jag var.


Nåja, hittade varken grädde, vaniljglass eller mjölk att göra någon smoothie av. Fick bli lite olika bär, en banan och som grädde på moset en piggelinglass också. Mycket gott, ni bör pröva!

Beachen tjugohundratolv börjar från och med nu


"Om du hade varit en kille, så hade jag gift mig med dig"


Vacker vän och en vacker morgon

Hann inte redigera bilden särskilt noga så det är många slarvfel om ni kollar noga. Nåja. Se till att fokusera på modellens skönhet istället! Nu ska jag borsta tänderna och torka håret. Ska vara på jobbet om tjugo minuter. Typiskt.


Bitch, please


Roligt Iphone skal

Hittade nyss ett UF företag som säljer skal till telefoner. Iphone då såklart. Besök dom.


I love mom

En av de två personerna som är anledningen till att jag existerar fyller snart år, vilket gör att jag för en gångs skull I TID har börjat att leta efter en present. Kikade lite på Kyssjohanna.se och blev helt förälskad i deras smycken. Lämna gärna en kommentar om ni har något bra tips på presenter!1. Mom, you are loved. 595:- från kyssjohanna.se
2. I love mom. 495:- från kyssjohanna.sePromenad genom Haverdal

 

Har varit ute och gått med dom bästa. Även om vi har dom tråkigaste hundarna i världen så hade jag ett bra moment i mitt liv. Det var ett perfekt fotoväder också, vilket inte är negativt alls då kameran fick hänga med.

 


Den där känslan när allt håller på att falla på plats, den känner jag just precis nu.

 

Rosa hörlurar, lite James Morrinson. Det är allt jag behöver för att klara av dagen.

 


I saw your mama in action 


we<3it


Kärlek är egentligen ganska enkelt, varför göra allt så komplicerat?

 

Bild från we<3it


Flygorm ombord

Klockan må vara mycket och jag slumrar lite, men hittade en mycket rolig artikel på aftonbladet nyss. Det handlade om en australiensk pilot som upptäckte att en orm befann sig på kontrollpanelen. Det som var roligt är att ormsorten heter flygorm. Haha.

Här kan ni hitta artikeln.

Den där saknaden som är oändlig


RSS 2.0